Det her er nok det blødeste og lækreste brød jeg nogensinde har bagt!:)
Ingredienser:
25 g. Gær
4 dl. Lunken vand
1/2 spsk. Salt
1 tsk. Honning
4 store revne gulerødder
50 g. Chia frø
300 g. Grahamsmel
200 g. Protein hvedemel (bedre bageevne)
Fremgangsmåde:
Rør gæren ud i det lunkne vand. Tilsæt salt, honning, chia frø og de revne gulerødder - rør rundt. Tilsæt melet og ælt dejen i en røremaskine i 15 min. Hvis der skal æltes med håndkraft, anbefaler jeg at det gøres i min. 10 min., da det giver brødet en bedre struktur:)
Lad dejen hæve overdækket i 30 min.
Dejen hældes nu over i en stor brødform og står overdækket i yderligere 30 min. Bag i en forvarmet ovn på 200 grader i 30 min.
God fornøjelse :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar