Musli (ved godt der skal 2 prikker over, men det kan jeg ikke på mobilen;) ) smager noget så skønt på sådan en kedelig omgang naturel yoghurt, men hvis man kigger på næringsindholdet på dem man kan købe, finder man hurtig ud af at sukkerindholdet ikke er så skide skønt for kroppen... Og faktisk er det så nemt at lave det selv... Samtidig med at jeg ret sikker på at det i længden også er billigere! :) Her er kun brugt naturlige ingredienser - intet andet :)
Her har jeg lavet en lækker trifli af lag med skyr, musli og bærsovs (se opskrift på bærsovs i indlægget: "en lille Desert eller bare et let mellemmåltid"), som jeg har toppet med friske blåbær.. MUMS!!
Ingredienser:
3 spsk. Akacie honning eller den honning man nu lige har ;)
110 g. Fiber havregryn/havregryn
50 g. Solsikkefrø
30 g. Hørfrø
30 g. Græskarkerner
1 spsk. Med top fedtfattig kakao pulver
Fremgangsmåde:
Varm/smelt honningen på en pande. Bland de øvrige ingredienser sammen i en skål. Hæld blandingen på panden og bland det hele godt sammen med honningen... Det hele blandes rundt ved høj varme... Sørg hele tiden for at vende/røre rundt i det, så det ikke brændes på. Det skal have ca. 5-10 min. På panden. Når det er færdigt, fordeles det på et stykke bagepapir, hvor det kan køle af. Så er det lige til at hælde over en skål yoghurt! :D
Man kan også hakke noget chokolade og blande i, men det har jeg ikke lige gjort i denne version. Hvis man vælger dette, skal det først tilsættes når det hele er færdigt, da det smelter på panden :)
Opbevares i en lufttæt beholder.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar