Her har i en en hurtig og nem opskrift på lækre fuldkornsboller - de skal nemlig ikke hæve :)
Ingredienser: 8 stk.
25 g. Gær
3 dl. Lunet minimælk
1 spsk. Salt
1 spsk. Honning
50 g. Solsikkekerner
30 g. Græskarkerner
50 g. Kokosfibermel (urtekram, fås i Bilka)
200 g. Grahamsmel
150 g. Hvedemel
Fremgangsmåde:
Gæren opløses i den lunede mælk og salt, honning og kernerne blandes i. Tilsæt melet og ælt dejen i en røremaskine i 20 min. Hvis ikke du har en røremaskine, anbefaler jeg at der æltes ved håndkraft i min. 10 min. Det giver et mere lækkert brød :)
Dejen laves til 8 boller, som klemmes lidt flade (de hæver i ovnen). Bag i ovnen på 200 grader i 20 min.
God fornøjelse :)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar