søndag den 2. marts 2014

Lækkert kerne/fuldkorns brød :)

Det har været en skøn weekend med for det meste skønt vejr... Den går bare så stærkt, men den kommer jo snart igen :) Synes vi manglede lidt lækkert til frokost i dag og havde sådan lyst til noget sandwich brød! Godt nok blev dette ikke så stort, men det smagte skønt! Det skal helt sikkert med på madpakken imorgen... Og så er det fyldt med kerner :) 


Ingredienser:
25 g. Gær
3 dl. Lunken minimælk
1 tsk. salt
2 tsk. Sukrin eller sukker
2 spsk. Olie
50 g. Boghvedegryn
50 g. Hørfrø
50 g. Solsikkefrø
100 g. Grahamsmel
100 g. Fuldkornsmajsmel
100 g. Boghvedemel
80 g. Hvedemel
1 dl. Skyr 

Fremgangsmåde:
Gæren røres ud i den lunkne mælk. Salt, sukrin, olie og kernene tilsættes - rør lidt rundt. Derefter tilsættes alt melet og skyren. Det hele ælten på en røremaskine i ca. 20 min. Har man ikke en røremaskine, kan man evt. Bruge en elpisker. Dejen hældes i en stor smurt brødform og bages i ovnen på 200 grader i 30-35 min. 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar