torsdag den 6. februar 2014

Spinat brød...

Jeg eksperimenterede igår med lidt forskellige ingredienser, og kom så op med dette lækre brød... med spinat! Det er super lækkert som sandwich brød... så spring ud i det! :)



Ingredienser:
Ca. 100 gr. Frisk spinat (hakket)
100 gr. Fuldkornsmajsmel
100 gr. Boghvedemel
50 gr. Hørfrø (malet til mel)
50 gr. Solsikkekerner (malet til mel)
1 tsk. Bagepulver
1 tsk. Salt
1 spsk. Olie
2,5 dl. Creme fraiche 9%
1 dl. Minimælk
Sesamfrø (kan udelades)

Fremgangsmåde:
De tørre ingredienser blandes sammen og til sidst blandes de våde i. Rør rundt indtil det er godt blandet sammen. Det skal være klistret. Hæld dejen over i en smurt lille brødform og bag i forvarmet ovn på 180 gr. I 35-40 min.  Nå brødet er færdig er det bedst at vente med at skære det, til det er kølet af, da det eller er lidt klistret. Bon appetitJ



Ingen kommentarer:

Send en kommentar